Vali Ziya Çoker Anaokulu
HÜRRİYET MAH. BERFİN SK. VALI ZIYA ÇÖKER ORTAOKUKU BLOK NO 1A İÇ KAPI NO 1 SURUÇ / ŞANLIURFA
05454662014

VİZYON

okulunu seven paylaşmayı bilen sorun çözebilen karar verebilen öğrenmeyi bilen sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duygusu gelişmiş mutlu, güvenli, sağlıklı, başarılı ve Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ülkesini seven çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

*İnsanlara sevgiyle yaklaşabilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, paylaşımcı, çağa yön verebilen kendi alanında lider bireyler yetiştirmek. *Çocukların düşünmelerini, soru sormalarını düşündüklerini ifade edebilmelerini, rahatça cevaplar üretebilmelerini destekleyici ortamlar oluşturmak *Çocukların özgürce deneyimler kazanabilmelerine, problem çözebilme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeye uygun eğitim ortamları oluşturmak. *Sınıf, araç- gereç, bahçe, oyun ve spor alanlarının fiziksel donanımlarını arttırmak ve bunların kalitesine önem vermek. *Aile katılımını arttıracak programlar geliştirmek. *Öğretmenlerin kendilerini geliştirip yenilemek deneyimlerini ve sorunlarını birbirleriyle paylaşmak, teknolojiden faydalanarak iletişim ağları oluşturmak. *Sevgi, güven, oyun ve arkadaş ortamıyla çocukları zihinsel ve duyusal olarak ilköğretime hazırlamak.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabah, 07:30 ile 12:30 Öğle, 12:30 ile 17:30 arası

Klima ve Elektrikli Isıtıcı

Şanlıurfa ve Gaziantep´e 15 dakikada bir minibüs kalkmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezindedir. İl Merkezine 40 km uzaklıktadır.

Okulumuz çarşı merkeze 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.